Bij La Mouline is er veel te beleven voor de kinderen:
- Een ruim zwembad met een ruim terras met zowel ligbedden in de schaduw als in de zon.

- Een rustieke speeltuin met grote trampoline, kabelbaan, schommels en klimrek en voor de kleintjes een zandbak. 
- Zwemmen en vissen in ons privé meer
- Als het wat slechter weer is hebben we een binnen speelplaats met spelletjes, tafeltennis tafel, krijtbord en voor de kleinere ook speelgoed zoals kapla en playmobil.

De kids hoeven zich nooit te vervelen!

Op La Mouline hebben we gezamenlijke activiteiten waar je je voor kunt inschrijven:
- Picknicken aan het meer. We vertrekken met boer Arno met de tractor en de kar, een goed gevulde picknickmand met allemaal lekkere dingen naar het meer. De kids zwemmen, kunnen lekker ravotten en de ouders genieten mee, onder het genot van een hapje en drankje.
- Tanja kookt een paar keer per week, dan kunt u aanschuiven aan de lange tafel op het overdekte terras. iedere week wordt er weer wat anders geserveerd zodat het nooit verveeld, hoelang u ook bij ons verblijft.

In de omgeving van La Mouline zijn er veel dingen te doen:
- Wekelijks is er een Bourgondische markt, je kunt er lekker streekproducten eten. Er is live muziek om de avond compleet te maken.
- Er zijn vele sportieve activiteiten; kanoën, waterskiën mountainbiken of een wandelingen door de mooie omgeving.
- De steden om ons heen zijn het bezoeken waard; Toulouse, Montauban, Moissac, Cahors, er is veel cultuur te vinden, prachtige oude gebouwen, kathedralen en kastelen en overal vindt u heerlijke restaurants om te genieten van de rijke Franse keuken.
- Wilt u een bijzonder souvenir meenemen naar huis, bezoek dan één van de vele markten of brocantes in de buurt.

 

 

Of je nu verblijft in de gite, Bergerie of op de camping komt, een vakantie bij La Mouline is een beleving op zich. De gemoedelijke sfeer, de landelijke omgeving, de aanwezigheid van de dieren, het aanschuiven bij Tanja aan tafel, de nuchterheid van Arno, vindt je niet snel elders. Vele gasten weten de weg naar La Mouline al te vinden en komen er graag terug. De kleinschaligheid van de camping draagt er aan bij dat de kinderen vrij kunnen spelen in een veilige omgeving. Het ontdekken van de natuur, springen op de trampoline, zwemmen in het zwembad, vissen in het meer, gezamenlijk picknicken bij het meer, alles is een groot avontuur.