ZOMERVAKANTIE 2021

 

 

Er zijn voor aankomende zomer al weer heel wat boekingen gemaakt. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee. We kijken uit naar de zomer. Maar we kunnen natuurlijk niet ontkennen dat er nog wel wat onzekerheden zijn door de Corona.
Kunnen we wel naar Frankrijk afreizen? En wat zijn de voorwaarden die gesteld worden? De onzekerheid is voor iedereen vervelend.
Natuurlijk gaan wij er zoveel mogelijk aan doen om ons te houden aan de sanitaire regels.

Waarom wel boeken bij La Mouline?
La Mouline is ruim opgezet. Zowel de bergeries, de gites als de campingplaatsen hebben veel ruime zowel binnen als buiten.
La Mouline is landelijk gelegen, het is er rustig, de lucht is schoon en er is op het terrein al veel te doen voor Jong en oud
De speeltuin met glijbaan, klimrek en trampoline zorgt naast het ruime zwembad voor vertier.
Maar wil je actief bezig zijn, dan is dat ook goed mogelijk bij ons in de omgeving. Fietsen langs le canal du midi, waterskiën, kanoën, vissen, wandelen met een ezel. Het is allemaal mogelijk in de omgeving van als Mouline.

Liever geen uitstapjes???
De Tarn et Garonne is een departement die nog geen massa toerisme kent. Hierdoor is het ook rustiger dan in andere streken. Maar kiest u ervoor om zo min mogelijk van het terrein af te gaan, dan zijn er ook activiteiten om bij ons op het terrein. Vlot varen op het meer of vissen op het meer, een potje petanque, jam maken van de pruimen die rijp zijn in de zomer, of lekker aan het zwembad een boek lezen uit het winkeltje van La Mouline. Hier vindt u ook een aantal gezelschapsspellen geschikt voor jong en oud.
En natuurlijk kun je ook een aantal keer in de week bij ons aanschuiven voor een maaltijd.

Maar stel je voor.......
Natuurlijk hopen wij dat jullie gewoon allemaal kunnen komen. Maar stel je voor dat dit door de regelgeving omtrent Corona niet mogelijk is..... wat dan? Nou heel simpel: Wij betalen het volledige bedrag van aanbetaling terug mocht de vakantie niet door kunnen gaan bij ons, na maatregelen van de overheid of bij het overleggen van een positieve Corona test van één van de gezinsleden. U kunt natuurlijk Ook kosteloos omboeken voor een vakantie in een andere week deze zomer of alvast plannen voor het volgende jaar. 

Tip! Om zeker te zijn van een plaatsje voor deze zomer is alvast boeken verstandig. Wij kijken uit naar jullie komst!

NIETS MOET, NIKSEN MAG.