Bergeries

De vier houten bergeries die door Arno zijn ontworpen en gebouwd liggen in een oase van rust met het uitzicht op het meer en het bos.
De bergeries beschikken over een groot overdekt terras waar je heerlijk in privacy kunt vertoeven.

Een grote eettafel, een gezellige zithoek en een eenvoudige keuken zijn hier om jullie van alle gemakken te voorzien.

In de ochtend komt de zon tot in de bergerie om je langzaam op te warmen en de rest van de dag ligt het terras van de bergerie heerlijk in de schaduw. Dit zorgt er ook voor dat het binnenverblijf van de bergerie lekker koel blijft en dus een prima plek is voor een goede nachtrust.

In de bergeries is er ruimte voor 5 tot 6 personen. Tussen twee bergeries in staat een toilletgebouw die je deelt met je vakantieburen.

Bij aankomst is de bergerie schoon en fris, zijn de bedden opgemaakt en er liggen handdoeken klaar. Alles gereed om een fijne vakantie bij ons te hebben!

 

De bergerie kost €650,- per week in de maanden juli en augustus. Wij verhuren de bergeries alleen in de maanden juli en augustus.

 

Of je nu verblijft in de gite, Bergerie of op de camping komt, een vakantie bij La Mouline is een beleving op zich. De gemoedelijke sfeer, de landelijke omgeving, de aanwezigheid van de dieren, het aanschuiven bij Tanja aan tafel, de nuchterheid van Arno, vindt je niet snel elders. Vele gasten weten de weg naar La Mouline al te vinden en komen er graag terug. De kleinschaligheid van de camping draagt er aan bij dat de kinderen vrij kunnen spelen in een veilige omgeving. Het ontdekken van de natuur, springen op de trampoline, zwemmen in het zwembad, vissen in het meer, gezamenlijk picknicken bij het meer, alles is een groot avontuur.