Camping

Om ruimte te bieden aan de kampeerders hebben wij 5 ruime campingplaatsen, waarvan er maximaal 2 bezet mogen worden door een caravan. De plaatsen zijn ruim en op het terrein staan mooie bomen voor schaduw.

Voor de kampeerders is er een toilletgebouw met twee douches, twee toiletten en twee wastafels. Verder is er een afwaskeuken aanwezig om de afwas of handwas te doen. De kampeerders kunnen gebruik maken van de overige services; brood bestellen, mee eten, etc.

 

Een kampeerplaats voor een caravan of camper kost 25€ per nacht en voor een tent of vouwwagen 20€ per nacht. De camping is alleen open in de maanden juli en augustus. In de overige maanden is de camping gesloten.

 

 

Of je nu verblijft in de gite, Bergerie of op de camping komt, een vakantie bij La Mouline is een beleving op zich. De gemoedelijke sfeer, de landelijke omgeving, de aanwezigheid van de dieren, het aanschuiven bij Tanja aan tafel, de nuchterheid van Arno, vindt je niet snel elders. Vele gasten weten de weg naar La Mouline al te vinden en komen er graag terug. De kleinschaligheid van de camping draagt er aan bij dat de kinderen vrij kunnen spelen in een veilige omgeving. Het ontdekken van de natuur, springen op de trampoline, zwemmen in het zwembad, vissen in het meer, gezamenlijk picknicken bij het meer, alles is een groot avontuur.