Gite

 

“La Mouline” beschikt over 1 gite. De gîte is eenvoudig maar compleet ingericht en geschikt voor maximaal 4 personen. Er zijn twee slaapkamers, één met een twee-persoonsbed en één met twee een-persoonsbedden.
De gite beschikt over een ruim terras waar men heerlijk kan ontbijten aan de teakhouten tafel of kan zonnen op de twee zonnebedden.
De leefruimte beschikt over een eenvoudige keuken met een 4-pitsgasfornuis, een koelkast en magnetron. Er een senseoapparaat en een waterkoker aanwezig. De keuken is uitgerust met alles wat nodig is om te koken.
Verder is er in de leefruimte een gezellige zithoek aanwezig. Op koude avonden kan er een houtvuur in de kachel aangestoken worden.
Bij aankomst is de gites schoon en fris, de bedden zijn opgemaakt en er liggen handdoeken klaar. Alles gereed om een fijne vakantie bij ons te hebben.

 

 

De gite kost €700,-- in de week in de maanden juli en augustus. In de overige maanden wordt de gite niet verhuurd.


Of je nu verblijft in de gite, Bergerie of op de camping komt, een vakantie bij La Mouline is een beleving op zich. De gemoedelijke sfeer, de landelijke omgeving, de aanwezigheid van de dieren, het aanschuiven bij Tanja aan tafel, de nuchterheid van Arno, vindt je niet snel elders. Vele gasten weten de weg naar La Mouline al te vinden en komen er graag terug. De kleinschaligheid van de camping draagt er aan bij dat de kinderen vrij kunnen spelen in een veilige omgeving. Het ontdekken van de natuur, springen op de trampoline, zwemmen in het zwembad, vissen in het meer, gezamenlijk picknicken bij het meer, alles is een groot avontuur.