Welkom bij La Mouline

La Mouline is een meer dan 160 jaar oude boerderij die nog volop in bedrijf is. La Mouline ligt in het departement Tarn et Garonne. Zacht glooiende velden met zonnebloemen en fruitgaarden, afgewisseld met bossen en levendige dorpjes met pittoresque kerken en abdijen. De Tarn et Garonne heeft veel van zijn oude charmes bewaard. Nog steeds kun je hier prachtige kastelen zien en kun je dwalen door kleine middeleeuwse steegjes. In dit mooie departement die doorkruist wordt door de rivieren de Tarn en de Garonne, ligt La Mouline.

Wij genieten enorm van het leven op de boerderij en willen dit graag delen met anderen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om bij ons op vakantie te komen. In de jaren dat we hier wonen hebben we een waar paradijs opgebouwd waar vooral gedacht is aan de kindvriendelijkheid. Als de kinderen veilig en fijn kunnen spelen, kunnen de ouders echt ontspannen en tot rust komen.

Dieren staan centraal in ons leven en zijn dan ook in grote getale aanwezig; paarden, schapen, poezen, honden, kippen, en nog veel meer. Een gezellige beestenbende waar veel mee te beleven is.
Maar ook voor volwassenen is het hier heerlijk toeven, de rust is overweldigend en de natuur adembenemend. Een ruim zwembad en een mooi meer maakt het geheel tot een heerlijk onderkomen.

U kunt bij ons verblijven in eenvoudige maar compleet ingerichte gites, in ruime sfeervolle ingerichte Bergeries en u kunt bij ons terecht met eigen tent of caravan.

Wij, Arno Teunissen en Tanja Visch heten u samen met onze zoon Clé van harte welkom op “La Mouline”.